Psykologisk klinik V/ Hanne Abildgaard

Psykolog, Aut. Specialist i psykoterapi for voksne

Lidt om mig

 

 Jeg hedder Hanne Abildgaard, er 59 år og blev uddannet psykolog i 2004.  

Jeg har videreuddannet mig indenfor den psykodynamiske retning, taget uddannelse i mentaliseringsbaseret terapi, parterapi og gestaltterapi.

Før jeg læste til psykolog, har jeg arbejdet som socialpædagog med fysisk/psykisk udviklingshæmmede voksne i næsten 25 år.

Som psykolog har jeg dels arbejdet i privat praksis og dels med traumatiserede flygtninge. Senest i psykiatrien i Region Sjælland, hvor jeg havde arbejdsadresse både i Slagelse og Vordingborg.

I januar 2019 startede jeg min egen klinik op på Stevns og kan nu tilbyde dig psykologsamtaler omkring de udfordringer, frustrationer eller bekymringer som fylder i din hverdag.  

Sideløbende med min egen klinik, har jeg haft arbejde i Den private smerteklinik, i Herlev et par dage om ugen. Her behandlede jeg patienter med komplekse kroniske smerter. 

I mit daglige arbejde har jeg stor fokus på en høj faglighed i kombination med respekt og ydmyghed for det enkelte menneske, dig.
 

psyklogo Psykologisk klinik V/Hanne Abildgaard, Autoriseret psykolog, Cand. pæd. Psych. Specialist i psykoterapi for voksne.   Strøby Egede Center 21 st. t.h. 4600 Køge / Tlf: 42 44 58 60 / Mail: psykologklinik.stevns@gmail.com / CVR nr: 31 31 68 63  / Bank: Nordea: 2104 8972 394 646     


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk