Psykologisk klinik V/ Hanne Abildgaard

Psykolog, Aut. Specialist i psykoterapi for voksne

Lidt om mig

 

 Jeg hedder Hanne Abildgaard, er 62 år og blev uddannet psykolog i 2004.  

Jeg har videreuddannet mig indenfor den psykodynamiske retning, taget uddannelse i mentaliseringsbaseret terapi, parterapi og gestaltterapi.

Før jeg læste til psykolog, har jeg arbejdet som socialpædagog med fysisk/psykisk udviklingshæmmede voksne i næsten 25 år.

Som psykolog har jeg dels arbejdet i privat praksis og dels med traumatiserede flygtninge. Senest i psykiatrien i Region Sjælland.

I januar 2019 startede jeg min praksis op på Stevns, sideløbende med at jeg arbejdede i Den private smerteklinik, i Herlev, hvor jeg behandlede patienter med komplekse kroniske smerter

Her 1. september 2022 har jeg flyttet min klinik ind til Østerbro, og kan tilbyde dig psykologsamtaler omkring de udfordringer, frustrationer eller bekymringer som fylder i din hverdag.  

I mit daglige arbejde har jeg stor fokus på en høj faglighed i kombination med respekt og ydmyghed for det enkelte menneske, dig.
 

psyklogo Psykologisk klinik V/Hanne Abildgaard, Autoriseret psykolog, Cand. pæd. Psych. Specialist i psykoterapi for voksne. Adresse: Vordingborggade 18 3 sal, 2100 København Ø 

Tlf: 42 44 58 60 / Mail: psykologklinik.oesterbro@gmail.com / CVR nr: 31 31 68 63  / Bank: Nordea: 2104 8972 394 646     


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk