Psykologisk klinik V/ Hanne Abildgaard

Psykolog, Aut. Specialist i psykoterapi for voksne

Om terapien


Samtale terapi

 

Individuel terapi er en samtale mellem dig og mig, hvor vi hver især kommer med vores erfaringer, tanker og ideer til løsning af de besværligheder eller udfordringer som du kommer med.

Terapien handler også om den relation som er imellem os, og det terapeutiske arbejde handler om det bånd og den interaktion der opstår. Derfor er det vigtigt med en god relation, fordi det er via relationen og kontakten, vi påvirkes af et andet menneske og der på den måde starter en forandring.

Samtalerne giver dig mulighed for, at fortælle om dine vanskeligheder, bekymringer eller frustrationer samt reflektere over de ting vi snakker om undervejs i samtalen.

Jeg vil med mit overblik, min viden og erfaringer, støtte og motiverer dig, således at du lærer nogle nye strategier, ser nye muligheder, får troen og håbet tilbage samt genopdager din egen indre sunde healingsproces.

Så man kan kort sige at individuel terapi handler om dialog, refleksion, relation og interaktion. At du får nogle nye strategier og ser nye løsningsmuligheder, at du genvinder troen og håbet samt følelsen af at der kan ske en positiv forandring. Og at det i sidste ende kun er dig som har kontrollen over dit liv, dine valg og dine beslutninger.

 

 

psyklogo Psykologisk klinik V/Hanne Abildgaard, Autoriseret psykolog, Cand. pæd. Psych. Specialist i psykoterapi for voksne. Adresse: Vordingborggade 18 3 sal, 2100 København Ø 

Tlf: 42 44 58 60 / Mail: psykologklinik.oesterbro@gmail.com / CVR nr: 31 31 68 63  / Bank: Nordea: 2104 8972 394 646     


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk