Psykologisk klinik V/ Hanne Abildgaard

Psykolog, Aut. Specialist i psykoterapi for voksne

Hvordan foregår parterapi

 

Jeg arbejder ud fra en metode der hedder Imago terapi. Imago er det latinske ord for ”billede” og refererer til de billeder, vi har med os fra vores barndom. Det vil sige, vores tidligste erfaringer, følelser og forestillinger, som vi engang har overtaget som normer og værdier fra vores forældre.

Via en styret og struktureret dialog, skabes der mulighed for at udvikle eller genskabe en tættere følelsesmæssig og mere lidenskabelig relation mellem dig og din partner. Dialogen indebærer de vigtige elementer: frustration, fortælling, spejling, anerkendelse, indlevelse og fremtidige ønsker. Imago terapi skaber rammen for, at få en fælles forståelse og hermed en større accept af ligheder og forskelligheder mellem dig og din partner.   

Alle par oplever konflikter og uenigheder, parterapi er en mulighed som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære ting imellem jer.

Så hvis I er "gået i stå" i jeres parforhold, er frustrerede, fastlåste, kede af det, fortvivlede, eller ikke føler jer set, hørt, elsket og anerkendt af jeres partner. Eller hvis I føler at I trænger til at der skal ske en ny udvikling i jeres parforhold, kan det være en god ide at søge professionel hjælp ved en psykolog.

 
 

psyklogo Psykologisk klinik V/Hanne Abildgaard, Autoriseret psykolog, Cand. pæd. Psych. Specialist i psykoterapi for voksne. Adresse: Vordingborggade 18 3 sal, 2100 København Ø 

Tlf: 42 44 58 60 / Mail: psykologklinik.oesterbro@gmail.com / CVR nr: 31 31 68 63  / Bank: Nordea: 2104 8972 394 646     


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk